FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Mostaru otvorena depozitna knjižnica NATO-a

MOSTAR, 10. svibnja 2006. (Hina) - Sjevernoatlantski savez otvorio je usrijedu u prostorijama Studentskoga doma u Mostaru depozitnu knjižnicuu sklopu suradnje Sveučilišta u Mostaru i NATO-a.
MOSTAR, 10. svibnja 2006. (Hina) - Sjevernoatlantski savez otvorio je u srijedu u prostorijama Studentskoga doma u Mostaru depozitnu knjižnicu u sklopu suradnje Sveučilišta u Mostaru i NATO-a.

Riječ je o donaciji knjiga, prospekata i brošura koje opisuju nastanak i ulogu NATO-a u svijetu. Ova će izdanja, osim studentima, biti dostupna i drugim građanima.

Predstavnik knjižnice iz NATO-ova sjedišta u Bruxellesu Jean Arthur Creff izjavio je za medije da projekt depozitne knjižnice podrazumijeva da se za nekoliko knjižnica u državi daruju knjige u kojima se opisuje misija NATO-a. Dodao je kako ovaj projekt predstavlja početak ozbiljnije suradnje mostarskoga sveučilišta i NATO-a.

Predstavnici NATO-a održali su tijekom dana predavanje studentima Sveučilišta u Mostaru. Predstavnik zapovjedništva iz Bruxellesa Zsolt Rabai govorio je o proširenju NATO-a i Partnerstvu za mir, trenutačnim operacijama i aktivnostima NATO-a u svezi s oružjem za masovno uništenje i borbi protiv terorizma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙