FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ericsson NT i BH Telecom potpisali ugovore vrijedne 34 milijuna kuna

ZAGREB, 10. svibnja 2006. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla i BHTelecom potpisali su danas nove ugovore vrijedne više od 34 milijunakuna, objavili su iz zagrebačke kompanije.
ZAGREB, 10. svibnja 2006. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su danas nove ugovore vrijedne više od 34 milijuna kuna, objavili su iz zagrebačke kompanije.

Realizacija ovih projekata, kako su istaknuli, omogućit će plasman najmodernijih informacijsko-komunikacijskih usluga Ericssona Nikole Tesle na tržište mobilne telefonije u Bosni i Hercegovini.

Novi poslovi uključuju i integraciju softverskih funkcionalnosti koje podižu kvalitetu govornih usluga, povećavaju kapacitet radio mreže i poboljšavaju performanse postojeće GPRS/EDGE mreže BH Telecoma.

BH Telecom će nakon realizacije novougovorenih poslova raspolagati i najmodernijim sustavom tarifiranja i naplate podatkovnih usluga, a korisnicima BH Telecoma bit će omogućena kontrola troškova te izbor načina i modela tarifiranja podatkovnih usluga.

Realizacijom ugovorenih projekata BH Telecom će biti u potpunosti spreman za buduće pristupne tehnologije mobilnih mreža (UMTS/HSDPA) koje omogućavaju veće brzine pristupa i nove usluge, a mreža ovoga operatora je već sada spremna za uvođenje IMS infrastrukture u svom jezgrenom dijelu.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙