FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: ugovori o umjetnom osjemenjivanju

Osijek: ugovori o umjetnom osjemenjivanjuOSIJEK, 4. svibnja 2006. (Hina) - Predstavnici Osječko-baranjskežupanije, Centra za unapređivanje stočarstva, te županijskihveterinarskih stanica i ambulanti potpisali su danas u Osijeku ugovorevrijedne 800.000 kuna o umjetnom osjemenjivanju, a vezano uzunaprjeđenje govedarske i svinjogojske proizvodnje.
OSIJEK, 4. svibnja 2006. (Hina) - Predstavnici Osječko-baranjske županije, Centra za unapređivanje stočarstva, te županijskih veterinarskih stanica i ambulanti potpisali su danas u Osijeku ugovore vrijedne 800.000 kuna o umjetnom osjemenjivanju, a vezano uz unaprjeđenje govedarske i svinjogojske proizvodnje.

U zadnje tri godine Osječko-baranjska županija u stočarsku proizvodnju uložila je pet milijuna kuna, jer nam je cilj pomoći razvoj te djelatnosti, rekao je župan Krešimir Bubalo. Dodao je kako je ove godine za razvoj poljoprivrede Županija izdvojila 42 milijuna kuna.

Danas je potpisan ugovor o sufinanciranju umjetnog osjemenjivanja u govedarstvu, vrijedan 540.000 kuna, i ugovor o sufinanciranju umjetnog osjemenjivanja u svinjogojstvu, vrijedan 260.000 kuna. Obiteljska gospodarska već od sutra sjeme za umjetna osjemenjivanja dobivat će besplatno u veterinarskim stanicama i ambulantama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙