FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ericsson NT: neto dobit 28,6 milijuna kuna

ZAGREB, 25. travnja 2006. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla uprvom je tromjesečju ove godine ostvarila neto dobit u iznosu od 28,6milijuna kuna, a zarada po dionici iznosi 21,7 kuna, objavili su iz tekompanije.
ZAGREB, 25. travnja 2006. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ove godine ostvarila neto dobit u iznosu od 28,6 milijuna kuna, a zarada po dionici iznosi 21,7 kuna, objavili su iz te kompanije.

Ostvareni rezultati kako navode u kompaniji u skladu su s planovima, a karakteriziraju ih rast poslovanja i stabilnost, pozicioniranje kompanije kao sistem integratora, jačanje postojećih poslovnih partnerstava te učvrščivanje regionalne i globalne pozicije u Ericssonu.

Prihodi od prodaje u tom su razdoblju iznosili 311,8 milijuna kuna, što je porast od 11 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, a knjižene narudžbe su porasle 14 posto, na 354,5 milijuna kuna.

Na domaćem tržištu prihodi od prodaje povećani su 17 posto i iznose 104,8 milijuna kuna, a odlični su rezultati, kako se navodi, ostvareni na internom Ericssonovom tržištu i iznose 76,5 milijuna kuna, što je rast od 27,4 posto.

Što se izvoznih tržišta tiče, na tržištu Zajednice Neovisnih Država ostvareno je 91,5 milijuna kuna. Rast prodaje od čak 127 posto u odnosu na prvo tromjesečje prethodne godine može se zahvaliti prihodima od prodaje u Kazahstanu, gdje je ostvareno 65 milijuna kuna, navodi se u financijskom izvješću.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙