FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: najavljena premijera predstave "Baal"

Pula: najavljena premijera predstave "Baal"PULA, 9. svibnja 2006. (Hina) - Ravnateljica Istarskog narodnogkazališta (INK) Saša Broz najavila je danas novu produkciju pulskogGradskog kazališta - predstavu "Baal" autora Bertolta Brechta u režijiEduarda Milera iz ljubljanskog Slovenskog narodnog gledališča.
PULA, 9. svibnja 2006. (Hina) - Ravnateljica Istarskog narodnog kazališta (INK) Saša Broz najavila je danas novu produkciju pulskog Gradskog kazališta - predstavu "Baal" autora Bertolta Brechta u režiji Eduarda Milera iz ljubljanskog Slovenskog narodnog gledališča.

Predstava će biti premijerno izvedena 25. svibnja uz pretpremijeru dan ranije te reprize 26. i 27. svibnja, rekla je Broz na konferenciji za novinare.

Govoreći o "Baalu" kao jednom od najintrigantnijih djela velikog dramatičara i utemeljitelja tzv. epskog teatra Bertolta Brechta, redatelj Eduard Miler najavio je "drsku i hrabru predstavu" u kojoj je glavna uloga povjerena Goranu Navojcu dok njegovu partnericu u predstavi glumi Lucija Šerbedžija.

Ravnateljica INK Saša Broz izvijestila je i o gostovanju predstave "Ribica" autora Piera Paola Pasolinija u režiji Ivice Buljana tijekom lipnja u Sarajevu na "Danima hrvatske kulture u BiH", zatim u Vinkovcima te u srpnju u Rijeci na Riječkom festivalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙