FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK, 18. TRAVNJA

VUKOVAR, 17. travnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općegservisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 18. travnja.
VUKOVAR, 17. travnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 18. travnja.

ZAGREB - Odbor za obilježavanje 190. obljetnice rođenja i 100. obljetnice smrti Josipa Jurja Strossmayera Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) održat će završni sastanak o događajima organiziranima u čast toga hrvatskog biskupa, političara, prosvjetitelja i mecene. (11 sati, mala dvorana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Zrinski trg 11)

ZAGREB - U povodu hrvatske premijere bosanskohercegovačkog filma "Grbavica", pobjednika 56. berlinskog filmskog festivala, održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti redateljica Jasmila Žbanić i glumačka ekipa.(15 sati, hotel "Regent Esplanade")

ZAGREB - Hrvatsko društvo skladatelja - Jazz klub "Zagreb" održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti program ovogodišnje proljetne revije jazza. (11 sati, predvorje male dvorane Vatroslava Lisinskog)

ZAGREB - U povodu premijere drame "Hasanaginica", u režiji Mustafe Nadarevića, održat će se konferencija za novinare na kojoj će se predstaviti sudionici projekta. (11 sati, predvorje Hrvatskoga narodnog kazališta)

ZAGREB - Svečano otvorenje 6. Naj, naj, naj festivala, revije najboljih dječjih predstava profesionalnih kazališta Hrvatske na kojoj će do 23. travnja sudjelovati 13 gostujućih kazališta i domaćina - kazališta "Žar ptica". (11 sati, Gradsko kazalište "Žar ptica", Bijenička 97)

SPLIT - Francuski lovac na mine "Verseau" boravit će u splitskoj luci Lori od 18. do 21. travnja. "Verseau", sa sidrištem u Toulonu, u pogonu je od 1988., a 2004. je moderniziran te je danas u otkrivanju mina među najboljima na svijetu. U povodu posjeta tog broda Hrvatskoj bit će izvedena zajednička vježba traganja za minama, te lokaliziranja i neutraliziranja mina.

RIJEKA - U povodu Dana baleta, Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca održat će konferenciju za novinare na kojoj će najaviti gostovanja talijanske plesne skupine "I danzatori scalzi" i zagrebačkog Baleta HNK ("Trnoružica") te premijeru riječkog Baleta - predstavu "Cirkus primitif balet". (10,30 sati, riječki HNK)

VUKOVAR - U organizaciji Hrvatske gospodarske komore Županijske komore iz Vukovara i Privredne komore Srbije gospodarstvenici Vukovarsko-srijemske županije i Srbije održat će poslovni sastanak. Po dvadesetak tvrtki iz Vukovarsko-srijemke županije i Srbije najavilo je da će sudjelovati na tom sastanku. (12,30 sati, hotel "Lav", J.J. Strossmayera 18)

Dežurni urednici:

ujutro: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Vesna Krbot

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙