FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Pupovac: Nisam dobio službenu ponudu od premijera Kosova

BEOGRAD, 27. travnja (Hina) - Saborski zastupnik Milorad Pupovacizjavio je u intervjuu za "Glas javnosti" od četvrtka da nije dobionikakvu službenu ponudu da bude savjetnik premijera Kosova AgimaCekua, ali da su postojali neki kontakti i ideje o dogovoru osuradnji.
BEOGRAD, 27. travnja (Hina) - Saborski zastupnik Milorad Pupovac izjavio je u intervjuu za "Glas javnosti" od četvrtka da nije dobio nikakvu službenu ponudu da bude savjetnik premijera Kosova Agima Cekua, ali da su postojali neki kontakti i ideje o dogovoru o suradnji.

"Cekua ne poznajem osobno. Znam ga samo iz javnih napisa kao vojnu i odnedavna kao političku ličnost. Naši kontakti u Hrvatskoj su bili sasvim druge prirode, jer smo išli različitim putevima, on je bio u Hrvatskoj vojsci, a ja sam zastupao Srbe. Dakle, inicijativa da budem savjetnik u Vladi Kosova nije potekla iz nekog našeg prijateljstva", kaže Pupovac, dodajući da je razlog inicijative koja dolazi s Kosova "vjerojatno njegovo iskustvo u Hrvatskoj, gdje radi na povratku Srba i njihovom statusu".

"Taj posao me sada previše okupira, tako da nemam vremena da aktivnije pomažem na Kosovu. A i da imam, ne bih", zaključio je Pupovac i dodao da je povjerenje između njega i predstavnika Srba na Kosovu "izrazito", te će im i dalje "biti na raspolaganju svojim iskustvom i znanjem".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙