FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MORH: obavijest braniteljima o prigovorima na potvrde o udjelima u FHB-u

ZAGREB, 25. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo obrane obavijestilo jebranitelje da moguće prigovore na izračun vlasničkog udjela u Fonduhrvatskih branitelja šalju Erste investu, a prigovore na podatke osudjelovanju u ratu i na osobne podatke u potvrdama o vlasništvu upute područnim uredima za obranu, a ne MORH-u.
ZAGREB, 25. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo obrane obavijestilo je branitelje da moguće prigovore na izračun vlasničkog udjela u Fondu hrvatskih branitelja šalju Erste investu, a prigovore na podatke o sudjelovanju u ratu i na osobne podatke u potvrdama o vlasništvu upute područnim uredima za obranu, a ne MORH-u.

Ministarstvo obrane u današnjem priopćenju obavještava branitelje komu se mogu obratiti ako imaju primjedbe na potvrde s izračunima o udjelima u Fondu hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koje im na kućne adrese šalje Erste invest d.o.o. - društvo za upravljanje Fondom.

U slučajevima prigovora na potvrdu s podatcima o razdoblju sudjelovanja u Domovinskom ratu ili osobnim podatcima (ime, prezime, adresa i slično) hrvatski branitelji trebaju se obratiti isključivo uredu za obranu u kojem se vode u vojnoj evidenciji, odnosno uredu za obranu prema mjestu svojeg prebivališta, a ne Ministarstvu obrane. O njihovim prigovorima ured za obranu odlučivat će odmah, kaže se u priopćenju.

U slučajevima prigovora zbog izračuna bodova po kriterijima koje je utvrdio Upravni odbor Fonda hrvatskih branitelja i prihvatila Vlada branitelji trebaju najkasnije do 30. lipnja 2006. podnijeti pismeni prigovor u Erste invest d.o.o., PP 105, 10002, Zagreb. Ti će prigovori biti razmotreni do 30. rujna 2006., a branitelji će dobiti pisani odgovor, kaže se u priopćenju MORH-ove Službe za odnose s javnošću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙