FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Započelo slanje potvrda s izračunima o udjelima u Fondu hrvatskih branitelja

ZAGREB, 10. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo obitelji, branitelja imeđugeneracijske solidarnosti priopćilo je da je danas "Erste invest"d.o.o. - društvo za upravljanje Fondom hrvatskih branitelja i članovanjihovih obitelji započelo slanje potvrda s izračunima o udjelima uFondu hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.
ZAGREB, 10. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti priopćilo je da je danas "Erste invest" d.o.o. - društvo za upravljanje Fondom hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji započelo slanje potvrda s izračunima o udjelima u Fondu hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Prvih dana potvrde će biti poslane u područja od posebnog državnog interesa (Vukovar, Ilok, Hrvatska Kostajnicu, Beli Manastir, Knin, Slunj, Pakrac, Petrinju, Lipik, Okučane, Petrinju itd.), a u idućih desetak dana potvrde će biti upućene na područje čitave Hrvatske, stoji u priopćenju.

Za sve tehničke informacije vezane uz Fond hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji zainteresirani se mogu javiti u call-centre Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti na broj: 01-3040-730, i "Erste investa" d.o.o. - društva za upravljanje Fondom na broj: 062-000-005.

Inače, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor najavila je krajem ožuka da će od 12. travnja pa do kraja toga mjeseca na adrese hrvatskih branitelja stići obavijesti o izračunu njihova udjela u Fondu hrvatskih branitelja (FHB).

Više od 489 tisuća ljudi sa statusom hrvatskih branitelja na temelju propisanih kriterija ostvarit će svoje pravo na udio u tom fondu čija je vrijednost preko 2 milijarde i 165 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙