FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojstvo u Remontnom zavodu u zagrebačkom Jankomiru

zagrebačkom JankomiruZAGREB, 22. travnja 2006. (Hina) - U zagrebačkom Jankomiru u kompleksuRemontnog zavoda u vlasništvu MORH-a, danas oko podne 48-godišnjivojni namještenik ubio je službenim pištoljem za sada još nepoznatogmuškarca.
ZAGREB, 22. travnja 2006. (Hina) - U zagrebačkom Jankomiru u kompleksu Remontnog zavoda u vlasništvu MORH-a, danas oko podne 48-godišnji vojni namještenik ubio je službenim pištoljem za sada još nepoznatog muškarca.

Prema još neslužbenim informacijama iz zagrebačke PU, ubijeni muškarac je 51-godišnji hrvatski državljanin za kojega se pretpostavlja da je s područja Koprivnice.

Razlog ubojstva još se utvrđuje, a pretpostavlja se da su u pitanju neriješeni imovinski odnosi. Oba muškarca do sada nisu bila policijski evidentirana.

Ubijeni je muškarac došao do prijavnice Remontnog zavoda, u kojoj je u tom trenutku službu kontrole ulaza i izlaza obavljao osumnjičeni za ubojstvo. Došlo je do verbalnog sukoba nakon čega je osumnjičeni na mjestu ubio muškarca. Osumnjičeni se sam prijavio dežurnom, koji je pozvao policiju.

U PU zagrebačkoj kažu da je to ove godine peto ubojstvo u Zagrebu, od čega su tri razriješena. Lani se dogodilo 16 ubojstava, od kojih je 12 slučajeva riješeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙