FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Valbandon: seminar osposobljavanja glasnogovornika policije

Valbandon: seminar osposobljavanja glasnogovornika policijeVALBANDON, 21. travnja 2006. (Hina) - Seminar stručnog osposobljavanjaglasnogovornika policijskih uprava i osoba zaduženih za odnose sjavnošću u Ravnateljstvu policije počeo je danas u Valbandonu kodPule, u organizaciji Odjela za odnose s javnošću MUP-a i u suradnji sbritanskim veleposlanstvom u Hrvatskoj.
VALBANDON, 21. travnja 2006. (Hina) - Seminar stručnog osposobljavanja glasnogovornika policijskih uprava i osoba zaduženih za odnose s javnošću u Ravnateljstvu policije počeo je danas u Valbandonu kod Pule, u organizaciji Odjela za odnose s javnošću MUP-a i u suradnji s britanskim veleposlanstvom u Hrvatskoj.

Tijekom dvodnevnog rada sudionicima seminara svoja iskustva u odnosima s javnošću u policiji prenijet će vodeći britanski stručnjaci Tony Diggins i John Bates.

"Ovaj seminar dio je programa osposobljavanja policijskih glasnogovornika, koji MUP provodi u suradnji s Misijom OESS-a i drugim međunarodnim organizacijama. Također predstavlja nastavak uspješne suradnje s britanskim veleposlanstvom", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj nakon prvog dana rada seminara, glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Po njegovim riječima, 32 sudionika seminara kroz praktični će rad steći osnovna znanja kako komunicirati s javnošću, kako se ponašati pred telelvizijskim kamerama, kako dati radijsku izjavu, te kako komunicirati u kriznim situacijama. Stručnjak za edukaciju iz odnosa s javnošću policije u britanskoj pokrajini Lincolnshire Tony Diggins kazao je kako je vrlo važno da polaznici seminara dobiju praktična znanja "koja su im itekako potrebna u svakodnevnom radu s javnošću". Stručni seminar u Valbandonu završava sutra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙