FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: uhićen policajac s drogom

PULA, 14. travnja 2006. (Hina) - Djelatnici istarske policije jučer suuhitili 36-godišnjeg V.B. iz Pule zbog posjedovanja 10,1 gramaheroina, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave istarskeRobert Pavleković na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.
PULA, 14. travnja 2006. (Hina) - Djelatnici istarske policije jučer su uhitili 36-godišnjeg V.B. iz Pule zbog posjedovanja 10,1 grama heroina, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.

Priveden je u policijsku postaju gdje je policija u njegovoj jakni pronašla dva paketića s po pet grama opojne droge.

Pavleković je rekao da je uhićenik zaposlen u pulskoj policijskoj postaji, no od studenoga 2004. godine je na bolovanju jer ga je zdravstvena komisija proglasila nesposobnim za obavljanje službene dužnosti i uputila na liječenje.

Glasnogovornik istarske policije nije kazao od čega boluje uhićeni policajac i kako mu je policija ušla u trag.

On je s privremenim rješenjem udaljen iz službe, a slijedi mu i kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga.

Novinari su izviješteni i da su pazinski prometni policije preksinoć pri redovitoj kontroli vozila na dionici Istarskog ipsilona kod mjesta Rogovići zaustavili trojicu putnika u vozilu "renault 5" riječkih registracijskih oznaka.

Zbog sumnjiva ponašanja oni su privedeni u policijsku postaju gdje je 29-godišnjem S.B.-u iz Rijeke pozlilo zbog, kako je priznao, toga što je progutao dva paketića s heroinom kada je ugledao policajce.

Na internom odjelu pulske Opće bolnice pružena mu je pomoć te mu je iz želuca izvađen jedan paketić s pet grama droge, dok je drugi ostao u tijelu. Preostala dvojica, koja su s njim bila u vozilu, puštena su nakon kriminalističke obrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙