FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šprlje: SDP stranka koja će znati voditi Skupštinu

DUBROVNIK, 22. ožujka 2006. (Hina) - Nositelj koalicijske liste SDP-a iHSU-a na predstojećim izvanrednim izborima za SkupštinuDubrovačko-neretvanske županije Ivan Šprlje na današnjoj jekonferenciji za novinare istaknuo da će SDP biti stranka koja će znativoditi Skupštinu i, kako je rekao, formirati vlast bez policije ispecijalaca.
DUBROVNIK, 22. ožujka 2006. (Hina) - Nositelj koalicijske liste SDP-a i HSU-a na predstojećim izvanrednim izborima za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije Ivan Šprlje na današnjoj je konferenciji za novinare istaknuo da će SDP biti stranka koja će znati voditi Skupštinu i, kako je rekao, formirati vlast bez policije i specijalaca.

Također je kazao kako je tijekom sedam godina koliko je SDP vodio najjužniju hrvatsku županiju ostvareno više kvalitetnih projekata posebno onih vezanih uz zdravstvo, školstvo i socijalnu problematiku.

Najavio je kako će se njegova stranka zalagati za izgradnju cestovne mreže, a osobito brze ceste prema Debelom Brijegu.

Na konferenciji za novinare predstavio se i županijski povjerenik HSU-a Ivica Korda koji je rekao da SDP ima prepoznatljiv socijalni program osobito za umirovljenike te kako će po osvajanju vlasti u Poglavarstvu Dubrovačko-neretvanske županije sjediti i član zadužen za umirovljenička pitanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙