FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibensku Hitnu pomoć ometala ista žena kao i zadarsku

ŠIBENIK, 27. ožujka 2006. (Hina) - Policija je jučer popodne uhitilaženu iz Zadra koja je od 23. ožujka navečer učestalo, a bez razloga,telefonom nazivala službu Hitne pomoći u šibenskoj bolnici, izvjestilaje danas na izvanrednoj konferenciji za novinare Policijska upravašibensko-kninska.
ŠIBENIK, 27. ožujka 2006. (Hina) - Policija je jučer popodne uhitila ženu iz Zadra koja je od 23. ožujka navečer učestalo, a bez razloga, telefonom nazivala službu Hitne pomoći u šibenskoj bolnici, izvjestila je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare Policijska uprava šibensko-kninska.

Riječ je o Zadranki koja je 23. studenoga prošle godine u Zadru uhićena zbog počinjenja istog kažnjivog djela jer je telefonski uznemiravala zadarsku Hitnu pomoć, rekao je Branko Peran, načelnik PU šibensko-kninske.

Djelatnici Hitne pomoći šibenske bolnice dojavili su policiji 23. ožujka navečer da ih pozivima s mobilnog telefona uznemirava nepoznata osoba. Kada bi odgovorili na poziv, osoba bi prekinula vezu ili šutjela.

"Operativnim radom na terenu i suradnjom više policijskih uprava doznali smo da je vlasnica mobilnog telefona žena s prebivalištem u Zadru. Obradom je utvrđeno da je ona mobitelom nazivala službe Hitne pomoći u Šibeniku, Splitu te neke građane", rekao je načelnik Peran.

Policija je protiv Zadranke, koja je jučer i privedena istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, podnijela kaznenu prijavu. Oduzeli su joj mobilni uređaj i pretplatničku karticu, koju su predali Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, rečeno je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙