FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Učenik u naguravanju ispao iz školskog autobusa

ZAGREB, 12. travnja 2006. (Hina) - Trojica dječaka, učenika osnovneškole, naguravala su se danas u školskom autobusu u mjestu Polonju kodZeline, zbog čega je jedan ispao iz autobusa i lakše se ozlijedio,izvijestila je večeras zagrebačka policija.
ZAGREB, 12. travnja 2006. (Hina) - Trojica dječaka, učenika osnovne škole, naguravala su se danas u školskom autobusu u mjestu Polonju kod Zeline, zbog čega je jedan ispao iz autobusa i lakše se ozlijedio, izvijestila je večeras zagrebačka policija.

Drugi dječak, koji je ostao u autobusu, teže je ozlijeđen, ali je nakon liječničkog pregleda pušten na kućnu njegu, a treći nije ozlijeđen, kazala je glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Aleksandra Ljuba.

Policija još nije utvrdila okolnosti događaja koji se zbio nešto prije 13 sati jer je policiji prijavljen tek kad su roditelji odveli djecu k liječniku.

Još se obavljaju razgovori s roditeljima i djecom i utvrđuju pojedinosti događaja o kojem će policija izvijestiti na sutrašnjoj konferenciji za novinare, kazala je Aleksandra Ljuba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙