FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi sindikat: Nema nelegalnosti u Tvornici duhana Zagreb

ZAGREB, 17. travnja 2006. (Hina) - Novi sindikat, koji predvodiprosvjed radnika zagrebačkog pogona Tvornice duhana Rovinj, priopćioje večeras kako kako "nema nikakvih nelegalnosti" u toj tvornici, čimeje opovrgnuo navode TDR-a o "mogućnosti protupravnog iznošenja idistribucije značajne količine cigareta s poreznim markicama koje suostale u zagrebačkom pogonu".
ZAGREB, 17. travnja 2006. (Hina) - Novi sindikat, koji predvodi prosvjed radnika zagrebačkog pogona Tvornice duhana Rovinj, priopćio je večeras kako kako "nema nikakvih nelegalnosti" u toj tvornici, čime je opovrgnuo navode TDR-a o "mogućnosti protupravnog iznošenja i distribucije značajne količine cigareta s poreznim markicama koje su ostale u zagrebačkom pogonu".

Novi sindikat napominje da su cigarete u skladištu s poreznim markicama zapečaćene od strane Porezne uprave (carine) Zagreb. Ostale markice su vraćene i razdužene te ih je carina odnijela iz trezora.

"Nikada nismo ništa radili ilegalno, pa nam ne pada na pamet niti sada", stoji u priopćenju koje je potpisala sindikalna povjerenica Novog sindikata Slavica Lovrić.

"Ako glasnogovornik TDR-a nema što reći to je njegov problem, neka ne laže javnost i ove hrabre radnike u Zagrebu", poručuju sindikalci.

Tvornica duhana Rovinj (TDR) objavila je danas priopćenje u kojem ističe da, s obzirom da radnici u zagrebačkom pogonu TDR-a prosvjeduju od 7. travnja, više nije u mogućnosti nadzirati taj pogon te upozorava na štetu koju bi prosvjed mogao donijeti. Upozorava, među ostalim, i na mogućnost protupravnog iznošenja i distribucije značajne količine cigareta (3.440.000 komada) s poreznim markicama koje su ostale u zagrebačkom pogonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙