FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski mediji najavljuju velike kolone na granici

LJUBLJANA, 14. travnja (Hina) - Slovenski mediji najavljuju da ćetijekom današnjega dana i u ponedjeljak, zbog povećanog prometauslijed uskršnjih blagdana, doći do velikih zastoja na graničnimprijelazima s Hrvatskom. (Hina) xfl ybr
LJUBLJANA, 14. travnja (Hina) - Slovenski mediji najavljuju da će tijekom današnjega dana i u ponedjeljak, zbog povećanog prometa uslijed uskršnjih blagdana, doći do velikih zastoja na graničnim prijelazima s Hrvatskom.

Kako u petak navodi ljubljansko "Delo" pozivajući se na policijske izvore, glavni uzrok očekivanih zastoja je uredba o posebnom tretmanu prilikom kontrole putovnica državljana trećih država koje ne spadaju u "šengenski prostor" Europske unije, zbog čega više nije moguće voditi fleksibilnije postupke na granici u slučaju velikih gužvi i kolona.

Uz to, dodaje list, ponegdje je problem i u nedovoljno protočnoj prometnoj infrastrukturi na graničnim prijelazima s Hrvatskom. Najveći promet na cestama i potencijalno stvaranje kolona očekuju se na potezu iz smjera austrijsko-slovenskog prijelaza Karavanke prema prijelazu Bregana/Obrežje, te na istarskim graničnim prijelazima.

(Hina) xfl ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙