FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Srbije izrazio sućut obitelji Milošević

Milošević bio predsjednik i ostao to čak i upritvoru Scheveningen kao haški optuženik.
Beograd , 11. ožujka 2006. (Hina) - Predsjednik Srbije Boris Tadić izrazio je sućut obitelji Slobodana Miloševića i Socijalističkoj partiji Srbije čiji je Milošević bio predsjednik i ostao to čak i u pritvoru Scheveningen kao haški optuženik.

Predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonja Biserko izjavila je da je za Srbiju loše što proces protiv Miloševića pred Haškim tribunalom nije doveden do kraja i što presuda nije stavila točku na jednu politiku koja opterećuje Srbiju već 20 godina .

Biserko je u izjavi za beogradske medije upozorila na moguće negativne posljedice za rad Haškog suda činjenice da je umro glavni optuženik Slobodan Milošević a da se krunski svjedok tribunala Milan Babić ubio u pritvoru i to sve u razmaku od nekoliko dana.

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji je kao tadašnji dužnosnik Demokratske stranke uhitio Slobodana Miloševića, izjavio je da bi bilo bolje da je okončan sudski proces protiv Miloševića nego da se o tome izriču političke ocjene. On je dodao da očekuje političke manipulacije činjenicom da je Milošević umro u pritvoru.

Predsjednik Srbije Boris Tadić izrazio je sućut obitelji Slobodana Miloševića i Socijalističkoj partiji Srbije čiji je Milošević bio predsjednik i ostao to čak i u pritvoru Scheveningen kao haški optuženik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙