FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drašković: Potrebna je temeljita istraga o samoubojstvu Babića

BEOGRAD, 7. ožujka (Hina) - Ministar vanjskih poslova Srbije i CrneGore (SCG) Vuk Drašković izjavio je u utorak za beogradski radio B 92,reagirajući na pitanje o samoubojstvu Milana Babića u pritvoru Haškogtribunala, kako je potrebna temeljita istraga o tome te da je i ICTYodgovoran da se tako nešto moglo dogoditi.
BEOGRAD, 7. ožujka (Hina) - Ministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore (SCG) Vuk Drašković izjavio je u utorak za beogradski radio B 92, reagirajući na pitanje o samoubojstvu Milana Babića u pritvoru Haškog tribunala, kako je potrebna temeljita istraga o tome te da je i ICTY odgovoran da se tako nešto moglo dogoditi.

No, po Draškovićevoj ocjeni, to neće bitno utjecati na povjerenje građana Srbije u tribunal za ratne zločine u Den Haagu, jer je ono i sada na niskoj razini.

Drašković je rekao i kako mu je "iznimno žao Babića, jer je bio čovjek koji je umio priznati grešku".

"Vjerujem da je njegovo priznanje i pokajanje bilo iskreno... On je velika žrtva, njega je ubio Slobodan Milošević i gotovo svi u Haškom tribunalu su žrtve Miloševića i nacionalnih štetočina koje sada u Srbiji šire atmosferu vraćanja zlu", rekao Drašković za B 92.

(Hina) xtman ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙