FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ICTY: Milošević pronađen beživotan u krevetu

ZAGREB/DEN HAAG, 11. ožujka 2006. (Hina) - Haški sud objavio je usubotu da je bivši jugoslavenski predsjednik Slobodan Miloševićpronađen u subotu kako leži beživotan u krevetu.
ZAGREB/DEN HAAG, 11. ožujka 2006. (Hina) - Haški sud objavio je u subotu da je bivši jugoslavenski predsjednik Slobodan Milošević pronađen u subotu kako leži beživotan u krevetu.

"Danas, u subotu 11. ožujka 2006. Slobodan Milošević pronađen je beživotan u svom krevetu u ćeliji Pritvorske jedinice UN-a u Scheveningenu. Pritvorski stažar odmah je uzbunio dežurnog časnika i medicinsko osoblje. Kasnije je potvrđeno da je Slobodan Milošević umro. Nizozemska policija i nizozemski mrtvozornik pozvani su u pritvor i započeli su istragu. Naloženo je i da se izvrši cjelovita obdukcija i toksikološka pretraga. Slijedom svojih ovlasti prema Statutu ICTY-ja i Pravilima o pritvoru predsjednik Haškog suda Fausto Pocar naložio je provođenje cjelovite istrage. Obitelj Slobodana Miloševića obaviještena je o smrti", navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙