FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Snijeg od Oštrovice do Ravne Gore

ZAGREB, 15. veljače 2006. (Hina) - Slab snijeg pada na dijelu autocesteA6 Rijeka-Zagreb između Oštrovice i Ravne Gore, javio je Hrvatskeautoklub u 19 sati.
ZAGREB, 15. veljače 2006. (Hina) - Slab snijeg pada na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Oštrovice i Ravne Gore, javio je Hrvatske autoklub u 19 sati.

Na cestama Kikovica-Gornje Jelenje-Delnice, Gornje Jelenje-Oštrovica i Oštrovica-Meja uvedeni su zimski uvjeti zbog ledene kiše pomiješane sa snijegom - iz prometa se isključuju prikoličari i tegljači, a ostala vozila moraju koristiti zimsku opremu.

U dijelu Istre, te duž dionice A1 Zagreb-Split od Gospića do Sv. Roka pada slaba kiša. Zbog vlažnih kolnika u gorju HAK upozorava na poledicu tijekom noći.

Noćas u 1 sat s graničnog prijelaza Bregana kreće izvanredan prijevoz specijalnog tereta prema Kaštelu Gomilici. Putovat će autocestom od Bregane do Lučkog, i dalje preko Bosiljeva i kroz tunele Malu Kapelu i Sv. Rok do Dugopolja. Proći će splitskom obilaznicom i do Kaštela Gomilice stići Jadranskom magistralom.

Na odrone zemlje i kamenja treba pripaziti na sljedećim državnim cestama: D1 Klapavice-Gračac-Otrić-Palanka (Lička magistrala), D27 Gračac-Obrovac-Karin, D25 Korenica-Gospić-Karlobag i D206 Hum na Sutli-Pregrada, te na cestama Samoborskog i Žumberačkog gorja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj uveden je zatvoreni sustav naplate na dijelu Zaprešić-Krapina. Do 20. ožujka, dionica Krapina-Zabok, u oba je smjera besplatna za vozila I. i II. kategorije. Nakon toga odobravat će se popust od 56 posto.

Od danas pa do 20. listopada, zbog radova na dionici državne ceste D2, između Bartolovca i Ludbrega, vozi se jednim trakom, naizmjence.

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Bajakovo pojačan je teretni promet na izlasku. U putničkome prometu nema čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙