FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje na cestama

ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Od 11,15 sati dionicom autoceste A6Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice smiju voziti osobna vozilai teretna do 3,5 tone, javio je HAK.
ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Od 11,15 sati dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice smiju voziti osobna vozila i teretna do 3,5 tone, javio je HAK.

Još je uvijek za sav promet zatvorena dionica autoceste A 1 Zagreb-Split od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok, zbog olujne bure.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su ceste: Jadranska magistrala (D 8) na dionicama Bakar-Senj i Karlobag-Sv. Marija Magdalena, D 54 Maslenica-Zaton Obrovački,

- D 27 Gračac - Karin, D 25 Gospić-Karlobag, most u Dubrovniku.

Krčki most, državna cesta D 3 (stara cesta kroz Gorski kotar) od Kikovice do Gornjeg Jelenja i dio Jadranske magistrale (D8): Senj-Karlobag zatvoreni su za vozila I. kategorije (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Slab snijeg mjestimice pada u Lici i Gorskom kotaru.

Kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama još ne smiju prometovati državnim cestama D 42 Saborsko - Poljanak-Selište i D 52 Borje - Vrhovine.

Jak vjetar mjestimice usporava promet duž Istarskog ipsilona.

HAK vozačima savjetuje da ne kreću na putovanja bez zimske opreme, te da prilagodite način vožnje zbog moguće poledice na cesti, posebice na mostovima, vijaduktima i usjecima.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak.

Zbog jake bure u prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina i Valbiska-Merag za otok Cres, Prizna-Žigljen za otok Pag, Jablanac-Mišnjak za otok Rab, Supetar-Split, Sumartin-Makarska i Rogač-Split. U 9 sati isplovio je trajekt direktno iz Trogira za Drvenik Veli bez pristajanja u Seget i u Drvenik Mali. Katamaran Starigrad-Bol-Split nije pristao u Bolu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙