FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski veleposlanici u EU-u na sastanku u MVP-u

ZAGREB, 11. veljače 2006. (Hina) - Uoči sastanka s predsjednikomStjepanom Mesićem i premijerom Ivom Sanaderom u ponedjeljak, hrvatskiveleposlanici u zemljama Europske unije održali su u subotu redovitediplomatske konzultacije u Ministarstvu vanjskih poslova, priopćeno jeiz ministarstva.
ZAGREB, 11. veljače 2006. (Hina) - Uoči sastanka s predsjednikom Stjepanom Mesićem i premijerom Ivom Sanaderom u ponedjeljak, hrvatski veleposlanici u zemljama Europske unije održali su u subotu redovite diplomatske konzultacije u Ministarstvu vanjskih poslova, priopćeno je iz ministarstva.

Na sastanku s ministricom Kolindom Grabar-Kitarović razgovaralo se o koordinaciji rada diplomatsko-konzularne mreže u procesu pregovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, u čemu će hrvatska diplomatska predstavništva odigrati bitnu ulogu, rekla je glasnogovornica ministarstva Ivana Crnić.

Sudionici sastanka razgovarali su o tome kako diplomatsko-konzularnu mrežu učinkovitije upotrijebiti, kao i o uvjetima rada te o mogućnostima poboljšanja komunikacije, dodala je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙