FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 7. veljače 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.
ZAGREB, 7. veljače 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.

PATTAYA - Hrvatska tenisačica Jelena Kostanić plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Pattayi, koji se igra za nagradni fond od 170.000 dolara. Kostanić je u prvom kolu pobijedila 19-godišnju Ukrajinku Katerinu Bondarenko sa 6-1, 6-3. Bio je ovo njihov treći dvoboj, a Kostanić je uvijek izlazila kao pobjednica.

ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar na redovitoj je konferenciji za novinare u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) izjavio je kako prave pripreme naše reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj (9. lipnja do 9. srpnja) počinju prijateljskim dvobojem protiv Argentine koji će se igrati 1. ožujka na stadionu St. Jakob Park u Baselu s početkom u 20.15 sati.

"Od utakmice s Argentinom počinju naše pripreme za SP što se tiče utakmica. Očekujem da ću za tu utakmicu na raspolaganju imati sve igrače iako me zabrinjava stanje Roberta Kovača i Josipa Šimunića koji zbog ozljeda ne konkuriraju za mjesta u sastavu svojih klubova", rekao je Kranjčar dodavši kako će imena kandidata objaviti sljedeći tjedan, odnosno dva tjedna prije odigravanja utakmice.

ZAGREB - Knjiga o šezdeset godina košarkaškog kluba Split (Croatia Osiguranje), "Od Staroga placa do vrha Europe" Vinka Bajrovića i Milorada Bibića predstavljena je večeras u Hotelu Westin, u nazočnosti predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića, brojnih sportaša i političara. Od 1945. i prve košarkaške utakmice u Splitu, do danas splitski je košarkaški klub, pod imenima "Hajduk", "Split", "Jugoplastika", "Pop 84", "Slobodna Dalmacija" i "Croatia Osiguranje" ispisao bogatu povijest koja ga je s pravom stvrstala u red europskih i svjetskih košarkaških giganta, ističu autori u predgovoru knjige. Split je sedam puta bio državni prvak, deset puta je osvajao Državni kup, a Kup Radivoja Koraća dvaput. Prvakom Europe bio je tri godine zaredom - 1989., 1990. i 1991, a posebni gost promocije bio je najtrofejniji trener splitskog kluba Božidar Maljković, sadašnji trener Real Madrida, koji je predsjedniku Mesiću poklonio dres Reala koji nosi hrvatski košarkaš Marko Tomas.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Washington Wizards - Orlando Magic 94:82

(Kasun - 2 koša, 3 skoka)

Golden State Warriors - Denver Nuggets 122:114

Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks 89:86

(Kukoč - 5 koševa, 3 skoka; Bogut - 6 koševa, 8 skokova, 3 asista)

Philadelphia 76ers - Houston Rockets 81:87

Miami Heat - Boston Celtics 114:98

New Jersey Nets - New Orleans Hornets 99:91

(Planinić - nije igrao)

Charlotte Bobcats - Seattle SuperSonics 119:106

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves 101:103

Utah Jazz - Chicago Bulls 109:107 (produžetak)

(Giriček - ozlijeđen)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙