FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21.00 sati

ZAGREB, 2. veljače 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 2. veljače 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ST GALLEN - Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je i treću pobjedu u drugom krugu Europskog prvenstva u Švicarskoj. U dvoboju skupine II Hrvatska je pobijedila Srbiju i Crnu Goru 34:30 (16:16) i osigurala plasman u polufinale.

ZAGREB - Najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić rutinski je odradio posao u dvoboju drugog kola ATP teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors. Ljubičić je nakon 80 minuta igre pobijedio Danca Kennetha Carlsena 7:6, 6:4.

ZAGREB - Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP teniskog turnira "PBZ Zagreb Indoors", što se održava u zagrebačkom Domu sportova. Karlović je u dvoboju drugog kola pobijedio kolegu iz reprezentacije Maria Ančića 7:6, 7:6.

LONDON - Nakon posljednjeg poraza od Manchester Citya, već jedanaestog ove sezone, čelnici engleskog nogometnog premierligaša Newcastle Uniteda uručili su otkaz menadžeru Graeme Sounessu. Usprkos velikim ambicijama uoči početka sezone, Newcastle se nakon 24 kola nalazi na skromnom 15. mjestu sa 26 bodova, svega šest više od zone ispadanja. U 24 ogleda "Svrake" su upisale tek sedam pobjeda, premda u svojim redovima imaju Michaela Owena, Emre Belozoglua, Lee Bowyera, Kierona Dyera, Alberta Luquea... Momčad će privremeno preuzeti prvi čovjek klupske akademije, Glenn Roeder, a pomagat će mu kapetan Alan Shearer.

LONDON - Mlada bugarska tenisačica Sesil Karatančeva (16), koju je Međunarodna teniska federacija suspendirala na dvije godine zbog pozitivnog nalaza na dopinškoj kontroli, žalila se Sportskom arbitražnom sudu u Lausanni (CAS). Mlada Bugarka je prošle godine dva puta bila pozitivna na zabranjeni nandrolone - prvi put u svibnju nakon četvrtfinalnog susreta Roland Garrosa i poraza od Jelene Lihovčeve, a drugi put u srpnju na turniru u Tokiju. Bugarska tinedžerka se pred tročlanom komisijom ITF-a pokušala obraniti tvrdnjom da je bila trudna, no ITF je odbio njezin iskaz.

MOSKVA - Ruski nogometni prvoligaš moskovski CSKA potpisao je sponzorski ugovor s bankom Vneshtorgbank vrijedan 7 milijuna dolara. Druga najveća ruska banka je tako naslijedila naftnu kompaniju Sibneft, koja je do sada bila glavni sponzor kluba u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Ivica Olić. Sibneft je raskinuo ugovor o sponzorstvu nakon što se promijenilo vodstvo kompanije koju je je kupila tvrtka Gazprom od tajkuna Roman Abramoviča.

JESENICE - U drugom susretu finala Interlige hokejaši Acroni Jesenica su u dvorani Podmežaklom u Jesenicama pobijedili mađarsku Albu Volan 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) i tako izjednačili rezultat na 1:1 u pobjedama. Treća, odlučujuća utakmica igrat će se u nedjelju u Szekesfehervaru.

TORINO - Građani Torina zasad se strogo pridržavaju pravila o posebnoj, "olimpijskoj traci" na cestama, kojom se voze samo službena vozila za potrebe Zimskih olimpijskih igara. Organizatori su dosad nabrojali svega dva prekršaja nesavjesnih vozača, koji su se služili "Olimpijskom trakom", za što su kažnjeni sa po 70 eura kazne. Posebna traka uvedena je na ukupno 80 kilometara torinskih cesta, a obilježena je žutom crtom i olimpijskim krugovima.

TORINO - Trener Juventusa Fabio Capello i Čeh Pavel Nedved komentirat će za talijasnku televiziju RAI hokejaški turnir na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu. Nedved će komenirati samo utakmice češke reprezentacije koja je najozbiljniji kandidat za zlatno odličje, a to mu neće biti teško jer je nedavno izjavio da hokej na ledu voli više i od nogometa. Capello ima iskustva sa hokejom jer je prije više od deset godina bio trenerom hokejaša na ledu AC Milana. RAI će tako imati najzanimljiviju komentatorsku postavu jer će alpsko skijanje raditi čuveni Alberto Tomba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙