FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U srijedu screening za poglavlje socijalne politike i zapošljavanja

ZAGREB, 6. veljače 2006. (Hina) - Prva faza analitičkog pregledausklađenosti hrvatskog zakonodavstva s europskim za poglavljesocijalne politike i zapošljavanja održat će se od srijede do petka uBruxellesu, najavilo je u ponedjeljak hrvatsko Ministarstvo vanjskihposlova i europskih integracija.
ZAGREB, 6. veljače 2006. (Hina) - Prva faza analitičkog pregleda usklađenosti hrvatskog zakonodavstva s europskim za poglavlje socijalne politike i zapošljavanja održat će se od srijede do petka u Bruxellesu, najavilo je u ponedjeljak hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Prvog dana eksplanatornog screeninga, tijekom kojega će predstavnici Europske komisije hrvatskim pregovaračima predstaviti pravnu stečevinu u ovom poglavlju, govorit će se o području radnog prava, zaštite zdravlja i sigurnosti na radu.

Drugog dana predstavnici Europske komisije detaljno će objasniti pravnu stečevinu za područja socijalnog dijaloga, politike zapošljavanja, Europskog socijalnog fonda i socijalne isključenosti, a trećeg dana na dnevnom će redu biti područja anti-diskriminacije i jednakih mogućnosti.

Druga, bilateralna, faza screeninga za poglavlje socijalne politike i zapošljavanja održat će se od 6. do 8. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙