FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U utorak i srijedu screening za poglavlje carinske unije

ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - Eksplanatorna faza screeninga zapoglavlje carinske unije održat će se u utorak i srijedu u Bruxellesugdje bi članovi Europske komisije hrvatskim predstavnicima trebalipredstaviti europsku pravnu stečevinu na tom području, najavilo je uponedjeljak hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskihintegracija.
ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - Eksplanatorna faza screeninga za poglavlje carinske unije održat će se u utorak i srijedu u Bruxellesu gdje bi članovi Europske komisije hrvatskim predstavnicima trebali predstaviti europsku pravnu stečevinu na tom području, najavilo je u ponedjeljak hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Prvog dana eksplanatornog screeninga predstavnici Europske komisije detaljno će objasniti pravnu stečevinu koja obuhvaća carinske postupke, carinska oslobođenja, postupak provoza, te postupke s ekonomskim učinkom.

Drugog dana sastanka bit će predstavljena pravna stečevina u području carinske klasifikacije i tarife, carinske vrijednosti, podrijetla robe, te međunarodne carinske suradnje, pojasnilo je Ministarstvo.

Druga, bilateralna faza screeninga za poglavlje carinske unije planirana je za 15. i 16. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙