FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Deutsche Telekom za deregulaciju mreža velike brzine

BERLIN, 2. veljače 2006. (Hina/AP) - Deutsche Telekom, koji graditelekomunikacijsku mrežu velike brzine u Njemačkoj, zatražio je učetvrtak od regulatora da se opredijeli za deregulaciju tog područja ioslobađanje od uplitanja.
BERLIN, 2. veljače 2006. (Hina/AP) - Deutsche Telekom, koji gradi telekomunikacijsku mrežu velike brzine u Njemačkoj, zatražio je u četvrtak od regulatora da se opredijeli za deregulaciju tog područja i oslobađanje od uplitanja.

"Trebamo jasnu pravnu opredijeljenost u pogledu dugotrajne regulatorne situacije ako ćemo provesti taj projekt u 50 gradova", kazao je izvršni direktor Kai-Uwe Ricke na sastanku o budućim planovima kompanije.

Deutsche Telekom želi zaštititi svoj dio ulaganja vrijednog tri milijarde eura u novu mrežu velike brzine jer ne želi dijeliti pristup sa svojim konkurentima po uvjetima koje je utvrdio RegTP, nacionalni telekomunikacijski regulator.

Taj najveći europski telekomunikacijski operator već je počeo graditi mrežu, s početnim planom povezivanja 10 gradova u zemlji. Mreža bi trebala biti dovoljno brza za prijenos oštre slike televizijskog signala preko Interneta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙