FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA9299. "VIPnet predstavio...."

ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA9299, objavljenoj pod naslovom "VIPnet predstavio novi vizualniidentitet" na kraju prvog odlomka isprave iznos od 20 milijuna kuna u12 milijuna kuna.

Ispravak vijesti br. 9299

VIPnet predstavio novi vizualni identitet

ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA9299, objavljenoj pod naslovom "VIPnet predstavio novi vizualni identitet" na kraju prvog odlomka isprave iznos od 20 milijuna kuna u 12 milijuna kuna.

Ispravljena vijest tako u potpunosti glasi:

VIPNET PREDSTAVIO NOVI VIZUALNI IDENTITET

Telekomunikacijska kompanija VIPnet predstavila je danas novi vizualni identitet svog Vip branda s glavnom porukom 'Budi svoj', a čija je priprema, prema riječima predsjednice Uprave VIPnet-a Marie-Helene Magenschab, kompaniju stajala oko 12 milijuna kuna.

Marketinška kampanja za novi vizualni identitet, započet će od ponedjeljka, 16. siječnja, a Magenschab je kazala kako novi Vip brand ukazuje na individualnost, inovativnost i inspirativnost i kompanije i njenih korisnika.

Novoimenovani predsjednik Uprave Telekom Austrie, koji će tu dužnost preuzeti u svibnju ove godine, Boris Nemšić je pak kazao kako je vlasnik VIPnet-a, Mobilkom Austria zadovoljna 'perfektnim' poslovanjem hrvatske kompanije.

Novi vizualni identitet, prema Nemšićevim riječima, nije odgovor VIPnet-a na dolazak konkurencije na hrvatsko telekomunikacijsko (TK) tržište, već nastavak prakse da ta tvrtka započinje nove TK trendove na hrvatsko tržište, poput UMTS-a, mobilnog broadbanda i sl.

Prema posljednjim službeno objavljenim podacima, za prvu polovicu prošle godine, VIPnet je imao više od 1,33 milijuna korisnika, a u tom je razdoblju poslovao sa 186,8 milijuna eura prihoda, a krajem srpnja prošle godine dodijeljena mu je i dozvola za fiksnu telefoniju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙