FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvornica "Karolina" u vlasništvu austrijske kompanije Lorenz

ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - U tvornici keksa, vafla i slanacaKarolina iz Osijeka izvršena je danas primopredaja te tvrtke novomvlasniku austrijskoj kompaniji Lorenz Bahlsen Snack World.
ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - U tvornici keksa, vafla i slanaca Karolina iz Osijeka izvršena je danas primopredaja te tvrtke novom vlasniku austrijskoj kompaniji Lorenz Bahlsen Snack World.

Zaključno sa 31. prosincem prošle godine, kako se navodi u priopćenju Lure, u potpunosti je realiziran Ugovor o prijenosu i preuzimanju poslovnog udjela Lure u društvu Karolina između Lure i austrijske kompanije Lorenz Bahlsen.

Realizacijom tog ugovora kompanija Lorenz Bahlsen postala je vlasnik 99,56 posto društva Karolina, čime je započeo i novi razvojni ciklus te tvrtke. Sporazum predviđa razvojnu i socijalnu klauzulu, te nastavak suradnje na područjima logistike, distribucije, transporta i informatike i telekomunikacija.

Lura je sredinom studenog s jednim od vodećih proizvođača i distributera keksa, grickalica i slanaca u Europi, tvrtkom Lorenz Bahlsen Snack World, postigla sporazum prema kojem Lorenz preuzima poslovni udjel Lure u društvu Karolina iz Osijeka za iznos od 22,35 milijuna eura.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙