FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Avaz": U ožujku se osniva HDZ 1990.

SARAJEVO,2. veljače 2006.(Hina) - Skupina bivših dužnosnika Hrvatskedemokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) uskoro ćeformirati novu stranku koja bi mogla imati potporu HDZ-a Hrvatske,tvrdi u četvrtak sarajevski "Dnevni avaz".
SARAJEVO,2. veljače 2006.(Hina) - Skupina bivših dužnosnika Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) uskoro će formirati novu stranku koja bi mogla imati potporu HDZ-a Hrvatske, tvrdi u četvrtak sarajevski "Dnevni avaz".

List navodi kako bi nova stranka pod nazivom HDZ 1990. mogla oživjeti u ožujku te da su nositelji cijelog projekta Martin Raguž, Božo Ljubić i Josip Merdžo koji su iz HDZ-a BiH isključeni nakon otvorenog sukoba s aktualnim predsjednikom te stranke Draganom Čovićem.

"Avaz" tvrdi kako je Raguž zajedno s još desetak bivših članova HDZ BiH prošlog tjedna boravio u Zagrebu gdje su se sastali i s predsjednikom HDZ-a Hrvatske Ivom Sanaderom.

Raguž nije želio potvrditi no ni demantirati mogućnost uspostave nove stranke dok je Božo Ljubić najave o utemeljenju nove stranke nazvao špekulacijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙