FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tele2 uspostavlja obračun troškova u Hrvatskoj

ZAGREB, 27. siječnja 2006. (Hina) - Treći operator mobilne telefonijeTele2 na današnjem se sastanku u Ministarstvu mora, turizma, prometa irazvitka (MMTPR) obvezao da će u zadanom roku od 90 dana uspostavitiposlove obračuna troškova za obavljanje svojih usluga (tzv. billing)na području Republike Hrvatske, izvijestili su iz MMTPR-a.
ZAGREB, 27. siječnja 2006. (Hina) - Treći operator mobilne telefonije Tele2 na današnjem se sastanku u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka (MMTPR) obvezao da će u zadanom roku od 90 dana uspostaviti poslove obračuna troškova za obavljanje svojih usluga (tzv. billing) na području Republike Hrvatske, izvijestili su iz MMTPR-a.

Rješenje s tim rokom Tele2-u naredio je 23. prosinca 2005. telekomunikacijski inspektor, a u skladu s Zakonom o telekomunikacijama, navode iz Ministarstva.

Današnjem sastanku, održanom na prijedlog Tele2, osim predsjednika Uprave tog operatora mobilne telefonije Matsa Tillyja prisustvovali su i državni tajnik za promet Dražen Breglec, pomoćnik ministra za telekomunikacije Darko Dvornik te pomoćnik ministra za prometnu inspekciju Igor Camplin.

Tilly je, kako se navodi u priopćenju, pritom izjavio da su počeli s uspostavom navedene usluge na području Hrvatske te da će nastojati poštivati rok utvrđen u rješenju inspektora.

Ministarstvo je još jednom pozdravilo dolazak trećeg mobilnog operatora na hrvatsko telekomunikacijsko tržište, te poručuje da će i nadalje usmjeravati sve svoje napore prema daljnjoj liberalizaciji telekomunikacijskog sektora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙