FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljska: Srušio se krov izložbene hale - najmanje 50 ozlijeđenih

VARŠAVA , 28. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Najmanje je pedeset osobaozlijeđeno kada se u izložbenoj hali u mjestu Chorzow na jugu Poljskepod težinom snijega i leda urušio krov, izvijestili su u subotuvatrogasci, prenosi France presse..
VARŠAVA , 28. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Najmanje je pedeset osoba ozlijeđeno kada se u izložbenoj hali u mjestu Chorzow na jugu Poljske pod težinom snijega i leda urušio krov, izvijestili su u subotu vatrogasci, prenosi France presse..

Glasnogovornik vatrogasne službe Janusz Jonczyk novinarima je potrvrdio da je, prema dosadašnjim informacijama, ozlijeđeno pedeset osoba te da su one odmah hospitalizirane u trima obližnjim bolnicama. Glasnogovornik policije Andrzej Gaska rekao je za Reuters kako za sada nema podataka o poginulima.

"Ne znamo stvaran broj žrtava. U trenutku nesreće u dvorani se nalazilo između 500 i 1.000 ljudi. Ondje su nazočili izložbi golubova", rekao je Gaska. "Krov izložbenog centra u Chorzowu nije izdržao pod težinom snijega i leda." Spasilačke ekipe čine sve kako bi doprle do svih koji su ostali među ruševinama.

Ovo je jedna od najhladnijih zima u Poljskoj u posljednjih nekoliko desetljeća. Osim obilnog snijega temperature su se spuštale do -20 stupnjeva Celzija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙