FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće HOO-a prihvatilo Ivaniševićev zahtjev

ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - - Nakon što se jedan od našihnajboljih športaša svih vremena Goran Ivanišević zahvalio na časti dabude jedan od četiri dopredsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO)iz naše krovne športske udruge, u kojoj je danas održana 19. sjednicaVijeća HOO-a, stiglo je sljedeće priopćenje:
ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - - Nakon što se jedan od naših najboljih športaša svih vremena Goran Ivanišević zahvalio na časti da bude jedan od četiri dopredsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) iz naše krovne športske udruge, u kojoj je danas održana 19. sjednica Vijeća HOO-a, stiglo je sljedeće priopćenje:

"Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora sa žaljenjem je prihvatilo zahtjev Gorana Ivaniševića da iz obiteljskih razloga nije u mogućnosti obavljati dužnost dopredsjednika HOO-a.

Goran Ivanišević je, u skladu sa svojim neprijepornim športskim zaslugama i ugledom, bio srdačno dočekan u krovnoj športskoj organizaciji i njegovo kratko djelovanje u HOO-u bilo je konstruktivno bez ijednog prijepora ili nesuglasice o ma kojem pitanju.

Vijeće HOO-a i predsjednik, žele Goranu Ivaniševiću uglednom i zaslužnom hrvatskom športašu, svaki uspjeh u njegovu daljnjem životu i športskom djelovanju", stoji u priopćenju HOO-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙