FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokop Rugove u srijedu, pet dana žalosti na Kosovu

PRIŠTINA,21. siječnja 2006.(Hina) - Predsjedništvo Skupštine Kosova usubotu je u povodu smrti predsjednika Ibrahima Rugove proglasilo petdana žalosti i predložilo obitelji pokojnog kosovskog predsjednika dase njegov sprovod održi u srijedu, 25. siječnja u podne.
PRIŠTINA,21. siječnja 2006.(Hina) - Predsjedništvo Skupštine Kosova u subotu je u povodu smrti predsjednika Ibrahima Rugove proglasilo pet dana žalosti i predložilo obitelji pokojnog kosovskog predsjednika da se njegov sprovod održi u srijedu, 25. siječnja u podne.

Komemorativna sjednica Skupštine Kosova u povodu smrti Ibrahima Rugove održat će se u nedjelju u 12 sati.

Za nedjelju u 11 sati je zakazana i sjednica Odbora za pokop predsjednika Rugove, na kojoj će se u dogovoru s njegovom obitelji dogovoriti svi detalji oko sprovoda predsjednika Rugove.

Odar s tijelom predsjednika Rugove bit će izložen u ponedjeljak i utorak u holu Skupđine Kosova dok će počasnu stražu pored odra čuvati pripadnici Počasne garde Kosovskog zaštitnog korpusa.

Sve aktivnosti biti će koordinirane s Rugovinom obitelji, priopćio je večeras predsjednik Skupštine Kosova Nexhat Daci koji prema kosovskom ustavu zamjenjuje preminulog predsjednika Rugovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙