FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sljedeći tjedan prva faza screeninga za poglavlje pravde, slobode i sigurnosti

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Prva faza dubinske analizeusklađenosti hrvatskog zakonodavstva s europskim za poglavlje pravde,slobode i sigurnosti održat će se od ponedjeljka do srijede uBruxellesu, najavljuje u petak Ministarstvo vanjskih poslova ieuropskih integracija.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Prva faza dubinske analize usklađenosti hrvatskog zakonodavstva s europskim za poglavlje pravde, slobode i sigurnosti održat će se od ponedjeljka do srijede u Bruxellesu, najavljuje u petak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Članovima hrvatske pregovaračke skupine tijekom tri dana predstavnici Europske komisije predstavit će pravnu stečevinu u ovom poglavlju.

Prvog dana detaljno će im objasniti pravnu stečevinu za područje azila, migracija, pravosudne suradnje u građanskim stvarima, uključujući i suradnju u području droga, te carinsku suradnju.

Policijska suradnja i borba protiv organiziranog kriminala, pravosudna suradnja u kaznenim stvarima i borba protiv terorizma, na programu su drugog dana sastanka.

Prva faza screeninga za poglavlje pravde, slobode i sigurnosti završit će predstavljanjem opsežnog područja schengenske pravne stečevine i provedbenih mehanizama, vanjskih granica te viza.

Druga, bilateralna, faza screeninga za poglavlje pravde, slobode i sigurnosti odvijat će se od 21. do 23. veljače u Bruxellesu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙