FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks uputio izraze sućuti poljskom kolegi

ZAGREB, 29. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks uputio je u nedjelju izraze sućuti poljskom kolegiMareku Jureku povodom nesreće u poljskom gradu Chrozowu gdje je usubotu u urušavanju krova izložbene hale poginulo najmanje 66 ljudi,priopćeno je iz Sabora.
ZAGREB, 29. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je u nedjelju izraze sućuti poljskom kolegi Mareku Jureku povodom nesreće u poljskom gradu Chrozowu gdje je u subotu u urušavanju krova izložbene hale poginulo najmanje 66 ljudi, priopćeno je iz Sabora.

"S tugom i nevjericom primio sam tragičnu vijest o teškoj nesreći u Chorzowu u kojoj su brojni poljski građani poginuli i teško stradali", navodi se u Šeksovoj poruci predsjedniku poljskog Sejma.

"Molim Vas da u ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, obiteljima poginulih i unesrećenih prenesete izraze sućuti u ime zastupnika Hrvatskog sabora i moje osobno", navodi se u Šeksovoj poruci.

Najmanje 66 ljudi je poginulo, a 140 ih je ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila u subotu navečer, kad se krov hale u Chorzowu u kojoj se održavala izložba golubova, urušio pod teretom snijega. U tom trenutku u dvorani se nalazilo više od 120 izlagača i oko petstotinjak gostiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙