FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promocija hrvatskog turizma ovog tjedna na 10 euro sajmova

ZAGREB, 26. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska turistička ponuda ovog setjedna u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) predstavljana međunarodnim turističkim sajmovima u deset europskih gradova, odkojih je na sajmu u njemačkom Dresdenu Hrvatska zemlja-partner,izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.
ZAGREB, 26. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska turistička ponuda ovog se tjedna u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) predstavlja na međunarodnim turističkim sajmovima u deset europskih gradova, od kojih je na sajmu u njemačkom Dresdenu Hrvatska zemlja-partner, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

Turistički sajam "Reisemarkt" u Dresdenu održat će se 12. godinu za redom od 27. do 29. siječnja, a s obzirom da je Hrvatska zemlja-partner na svečanosti otvaranja sajma predstavnicima grada Dresdena, sajma, medijima te drugim gostima obratit će se državni tajnik za turizam Zdenko Mičić. Na dan otvaranja sajma održat će se i službena hrvatska konferencija za novinare.

Osim sajma u Dresdenu hrvatski će turizam ovog tjedna biti još predstavljen na nautičkom sajmu "Boot" u Duesseldorfu te sajmovima "Fitur" u Madridu, "Fespo" u Zuerichu, "Holiday Worldu" u Dublinu, "Touristu" u Linzu, "Ferie" u Kopenhagenu, "Vakantiesalonu" u Antwerpenu, ABF-u u Hannoveru te "Slovakiaturu" u Bratislavi.

Na sklopu sajma u Bratislavi, kako dodaju iz HTZ-a, održat će se i radionica ("workshop") s oko po 20 predstavnika slovačkih i hrvatskih hotelsko-turističkih tvrtki.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙