FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski izlagači na sajmu kampinga u Stuttgartu

ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski izlagači u organizacijiHrvatske turističke zajednice (HTZ), nastupaju na specijaliziranomsajmu kampinga u Stuttgartu, priopćio je HTZ.
ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski izlagači u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ), nastupaju na specijaliziranom sajmu kampinga u Stuttgartu, priopćio je HTZ.

Specijalizirani sajam kampinga 'CMT' (Caravanning-Motor-Touristik) otvoren je 14. siječnja i okuplja 1.400 izlagača iz 95 zemalja. Očekuje se da će ga posjetiti oko 180 tisuća posjetitelja.

Prezentacija hrvatske kamperske ponude predviđena je za srijedu, 18. siječnja, za kada je predviđena konferencija za novinare HTZ-a.

Također, prezentacija pod nazivom 'Hrvatska se predstavlja' održat će se dan kasnije, u četvrtak, 19. siječnja, za predstavnike Parlamenta Baden Wuerttemberga, gospodarstvenike i predstavnike medija.

Hrvatska svoju turističku ponudu tijekom siječnja predstavlja i na drugim sajmovima, kao što su oni u Londonu, Bruggeu, Utrechtu, Brnu, Beču i Oslu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙