FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vidošević predao vjerodajnice talijanskom predsjedniku Ciampiju

ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Veleposlanik Republike Hrvatske uTalijanskoj Republici Tomislav Vidošević predao je u srijedu u Rimuizvornike vjerodajnica talijanskom predsjedniku Carlu AzeglijuCiampiju, čime je službeno preuzeo dužnost izvanrednog i opunomoćenogveleposlanika Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici, priopćeno jeiz ureda glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova i europskihintegracija RH.
ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Veleposlanik Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici Tomislav Vidošević predao je u srijedu u Rimu izvornike vjerodajnica talijanskom predsjedniku Carlu Azegliju Ciampiju, čime je službeno preuzeo dužnost izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici, priopćeno je iz ureda glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH.

Prigodom predaje vjerodajnica, veleposlanik Vidošević predsjedniku Ciampiju prenio je pozdrave hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića i cijelog državnog vrha, kaže se u priopćenju.

Također je zahvalio na podršci Italije u procesu pridruživanja Hrvatske euroatlantskim integracijama, navodi se.

Na kraju priopćenja ističe se kako su veleposlanik Vidošević i predsjednik Ciampi izrazili uvjerenje u nastavak dobre suradnje između dviju zemalja i u sljedećem razdoblju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙