FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Musharraf doputovao u trodnevni posjet Norveškoj

OSLO, 23. siječnja 2006. (Hina/AP) - Pakistanski predsjednik PervezMusharraf u ponedjeljak je doputovao u trodnevni posjet Norveškoj narazgovore o gospodarskoj suradnji i kako bi norveškoj vladi zahvaliona humanitarnoj pomoći za stradale u potresu 8. listopada 2005.
OSLO, 23. siječnja 2006. (Hina/AP) - Pakistanski predsjednik Pervez Musharraf u ponedjeljak je doputovao u trodnevni posjet Norveškoj na razgovore o gospodarskoj suradnji i kako bi norveškoj vladi zahvalio na humanitarnoj pomoći za stradale u potresu 8. listopada 2005.

Tijekom trodnevnog posjeta na poziv premijera Jensa Stoltenberga, Musharraf će se susresti s premijerom, kraljem Haraldom te predsjednikom parlamenta Thorbjornom Jaglandom.

Musharraf bi se trebao susresti i s članovima pakistanske zajednice u Oslu te održati govor u norveškom Institutu za međunarodne poslove.

Ovaj posjet dio je jednotjednog putovanja tijekom kojega će pakistanski predsjednik posjetiti zemlje Srednjeg istoka i Europe te sudjelovati na Svjetskom gospodarskom forumu u Švicarskoj.

Osiguranje u Oslu povećano je, a stanovncima se savjetuje da se drže podalje od središta grada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙