FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 30. prosinca 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 30. prosinca 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

BERLIN - Desetogodišnji Nijemac pronađen je kako autićem na pedale vozi uz cestu u središnjoj Njemačkoj ne bi li usred noći posjetio baku u Berlinu, objavila je u četvrtak policija. Vrtio je pedale oko sat vremena, ali ostalo mu je više od 400 kilometara do Berlina. Kad ga je usred snježne oluje na cesti uočio jedan vozač, dječak na sebi nije imao ni kaput. Vozač je pozvao policiju koja je priopćila da dječak nije ozlijeđen.

BERLIN - Poslovni čovjek iz Njemačke uspio je na dražbi putem Interneta kupiti isti model digitalnog fotoaparata kakav mu je ukraden u jednom restoranu. Kad je taj 44-godišnjak shvatio da je prodavač iz njegova grada postao je sumnjičav i pokazalo se da je riječ o njegovu aparatu. Policija je u četvrtak priopćila da ispituje 34-godišnjeg prodavača koji, kaže se u priopćenju "tvrdi da je taj uređaj kupio na 'buvljaku'. No, policija navodi da je prodavač putem Interneta nudio i druge aparate.

OSLO - Jedan norveški poslovni čovjek kupio je u četvrtak kopačke engleske nogometne zvijezde Davida Beckhama za milijun norveških kruna, što je nešto manje od milijun kuna, a taj je novac namijenjen pomoći žrtvama potresa što je početkom listopada pogodio Pakistan. Milijarder Idar Vollvik, utemeljitelj grupe za virtualnu telefoniju Chess, kupio je dragocjene kopačke od norveške karitativne organizacije Norske Kvinners Sanitetsforening. Novac će biti upotrebljen za kupnju šatora za pet tisuća Pakistanaca, koji su već tri mjeseca bez krova nad glavom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙