FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 24. do 27. siječnja

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojbit će povoljne do četvrtka, kada će se pogoršati zbog utjecajaciklone sa sjeveroistoka, no jutra će biti vrlo hladna, izvijestio jedanas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj bit će povoljne do četvrtka, kada će se pogoršati zbog utjecaja ciklone sa sjeveroistoka, no jutra će biti vrlo hladna, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak će biometeorološke prilike u čitavoj Hrvatskoj biti povoljne. Nakon vrlo hladnog jutra, na što se posebno upozoravaju astmatičari i kronični srčani bolesnici, sunčano će vrijeme biti poticajno za većinu ljudi. Ne očekuju se poteškoće uzrokovane vremenom.

U srijedu će prilike i dalje biti povoljne u čitavoj Hrvatskoj, pa bi se većina ljudi trebala osjećati dobro, a niti kod kroničnih bolesnika ne očekuju se poteškoće uzrokovane vremenom. Srčane bolesnike i astmatičare upozorava se na oprez zbog jutarnje hladnoće. U drugom dijelu dana u istočnoj Hrvatskoj meteoropati i kronični bolesnici mogu početi osjećati tegobe uzrokovane vremenom.

U četvrtak zbog utjecaja ciklone sa sjeveroistoka prilike u Slavoniji bit će nepovoljne, pa bi se kod meteoropata mogli pojaviti razdražljivost i nesanica, a kod kroničnih bolesnika pojačane tegobe vezane uz njihove bolesti. U ostalim dijelovima Hrvatske nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙