FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 3. do 5. siječnja

ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojidućih će dana biti nepovoljne, tako da bi meteoropati i kroničnibolesnici mogli imati poteškoća sa snom i raspoloženjem, izvijestio jedanas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana biti nepovoljne, tako da bi meteoropati i kronični bolesnici mogli imati poteškoća sa snom i raspoloženjem, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak, premda će biometeorološke prilike biti i dalje razmjerno nepovoljne, u unutrašnjosti Hrvatske i na sjevernom Jadranu nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen. Kod izuzetno osjetljivih ljudi moguće su manje poteškoće sa snom i raspoloženjem. Na južnom Jadranu te u Lici i Gorskom kotaru meteoropati i kronični bolesnici imat će izraženije poteškoće.

U srijedu nepovoljan vremenski utjecaj će se pojačati tijekom dana, tako da bi se kod meteoropata mogle javiti razdražljivost, glavobolja i smanjena koncentracija. Mogući su bolovi na mjestima ranijih ozljeda te poteškoće sa snom. Tegobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici.

U četvrtak zbog nepovoljnih prilika meteoropati bi mogli biti razdražljivi, umorni te patiti od glavobolje, a zbog smanjene koncentracije preporuča se oprez u prometu. Tegobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙