FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 10. do 12. siječnja

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebuidućih će dana biti povoljna, što će povoljno utjecati na raspoloženjeljudi, no kronični bolesnici trebaju se čuvati hladnoće, izvijestio jedanas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu idućih će dana biti povoljna, što će povoljno utjecati na raspoloženje ljudi, no kronični bolesnici trebaju se čuvati hladnoće, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak i srijedu će povoljna biometeorološka situacija povoljno utjecati na raspoloženje, subjektivan osjećaj zdravlja i miran san. Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka. Kronični srčani bolesnici s obzirom na niske temperature trebaju izbjegavati nagli izlazak na otvoreno i tjelesno opterećenje, uz redovito uzimanje lijekova. Reumatski bolesnici bolne dijelove tijela trebaju dodatno utopliti odjećom i izbjegavati ranojutarnje izlaske.

U četvrtak će povoljna situacija i dalje utjecati na raspoloženje, subjektivan osjećaj zdravlja i san. Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka. Zbog niskih temperatura kronični srčani i reumatski bolesnici trebaju izbjegavati ranojutarnje izlaske i tjelesno opterećenje. Reumatski bolesnici trebaju bolne dijelove tijela dodatno utopliti odjećom, a srčani bolesnici redovito uzimati propisane lijekove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙