FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 3. do 5. siječnja

ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebuidućih će dana biti relativno povoljna, te neće bitno utjecati naraspoloženje, no od četvrtka se očekuje pogoršanje koje može donijetipoteškoća ljudima osjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima,izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu idućih će dana biti relativno povoljna, te neće bitno utjecati na raspoloženje, no od četvrtka se očekuje pogoršanje koje može donijeti poteškoća ljudima osjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak i srijedu relativno povoljna biometeorološka situacija neće bitno utjecati na raspoloženje. Kronični bolesnici osjetljivi na vrijeme ne bi trebali imati poteškoća izazvanih vremenom. Astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka.

U četvrtak relativno nepovoljna situacija može kod ljudi osjetljivih na vrijeme izazvati lošije raspoloženje i prolaznu glavobolju. Kronični srčani, reumatski i plućni bolesnici osjetljivi na vrijeme mogu osjećati tegobe pa im se preporuča izbjegavanje tjelesnog napora i izlaganja hladnoći. Bolesnici s anginom pektoris u slučaju tegoba trebaju primjeniti nitroglicerinski lijek brzog djelovanja, a astmatičari moraju nos i usta zaštititi od hladnog zraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙