FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napad u Tel Avivu: Iranci Mofazove izjave smatraju neutemeljenima

TEHERAN , 21. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Iranci su u subotu ocijenili"neutemeljenima" izjave izraelskog ministra obrane Shaula Mofaza kojiih je optužio da su financirali palestinski samoubilački napadpočinjen u četvrtak u Tel Avivu.
TEHERAN , 21. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Iranci su u subotu ocijenili "neutemeljenima" izjave izraelskog ministra obrane Shaula Mofaza koji ih je optužio da su financirali palestinski samoubilački napad počinjen u četvrtak u Tel Avivu.

"Izjave Shaula Mofaza neutemeljene su", rekao je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova Hamid Reza Asefi u priopćenju za medije. On je dodao kako je "kriza na okupiranim teritorijima rezultat nehumane politike koju provode izraelski čelnici, a spomenute izjave pokazuju beznađe cionističkog režima. Potpora islamističke republike Palestincima samo je moralna", rekao je.

U napadu u Tel Avivu, za koji je odgovornost preuzela radikalna skupina Islamski džihad, poginuo je atentator, a ozlijeđeno je 19 osoba.

Mofaz je u petak izjavio da Izraelci smatraju kako je atentat financirao Tehran, planirala Sirija, a počinili Palestinci, dodavši kako raspolažu i dokazima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙