FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Wiener Staedtische zainteresiran za srpski DDOR Novi Sad

BEČ, 20. siječnja 2006. (Hina/APA) - Austrijska osiguravateljska tvrtkaWiener Staedtische Versicherung (WSV) zainteresirana je zaprivatizaciju vojvođanske osiguravateljske tvrtke DDOR Novi Sad,objavio je srpski ministar financija Mlađan Dinkić.
BEČ, 20. siječnja 2006. (Hina/APA) - Austrijska osiguravateljska tvrtka Wiener Staedtische Versicherung (WSV) zainteresirana je za privatizaciju vojvođanske osiguravateljske tvrtke DDOR Novi Sad, objavio je srpski ministar financija Mlađan Dinkić.

Austrijska je tvrtka potvrdila da je načelno zainteresirana za vojvođansku tvrtku. Uvjeti nam nisu poznati pa moramo prvo razmotriti cijelu stvar, dodala je glasnogovornica WSV-a.

Javni natječaj za privatizaciju DDOR-a raspisan je za sredinu 2006. i ministar Dinkić očekuje velik broj interesenata. Novosadska tvrtka ima oko 67 poslovnica i 27 predstavništava u cijeloj Srbiji.

Zanimanje za ulaganje u Srbiju pokazale su i druge austrijske tvrtke, ustvrdio je srpski ministar financija, istaknuvši da su pokrenuti "konkretni razgovori s potencijalnim ulagačima".

Industrijska poduzeća planiraju nove proizvodne pogone u Srbiji ali potrebna su i ulaganja u turizam, dodao je, napominjući da Srbija ima bolje gospodarske pokazatelje od Rumunjske i Bugarske, primjerice kada su u pitanju gospodarski rast i stanje u državnoj blagajni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙