FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na prodaju automobili Jamesa Bonda i Al Caponea

PHOENIX, 20. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Tradicionalna automobilskaaukcija u američkom gradu Phoenixu ove će godine imati dva posebnalimena primjerka - srebrni Aston Martin DB5 coupe u kojem se vozioJames Bond, te Cadillac sedan iz 1928. godine slavnog Al Caponea.
PHOENIX, 20. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Tradicionalna automobilska aukcija u američkom gradu Phoenixu ove će godine imati dva posebna limena primjerka - srebrni Aston Martin DB5 coupe u kojem se vozio James Bond, te Cadillac sedan iz 1928. godine slavnog Al Caponea.

"Aston Martin je najslavniji automobil iz svih Bondovih filmova. Izloženi model je korišten prilikom snimanja filmova "Goldfinger" i "Thunderball", kazao je Terry Lobzun, glasnogovornik kompanije RM Auctions, koja organizira dvodnevnu aukciju u Phoenixu. Organizatori očekuju da će se automobili tajnog agenta 007 dostići cijenu od 1.5 milijuna dolara. Bondov i Caponeov automobil do sada su se nalazili u "Smoky Mountain automobilskom muzeju" u Tennesseeu.

Do konca ovoga mjeseca u Phoenixu i njegovoj okolici održat će se pet aukcija automobila, a očekuje se zarada veća od 100 milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙