FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

San Antonio: Longoriju i Parkera zaustavila i kaznila policija

SAN ANTONIO , 28. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Francusku košarkaškuzvijezdu Tonyja Parkera, u čijem se automobilu na Badnjak nalazila injegova djevojka, američka glumica Eva Longoria, policija jezaustavila i oglobila dok su se vozili jednom od glavnih prometnica uSan Antoniju jer je košarkaš ometao normalno odvijanje prometa te jepolicajcima odbio pokazati svoju vozačku dozvolu.
SAN ANTONIO , 28. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Francusku košarkašku zvijezdu Tonyja Parkera, u čijem se automobilu na Badnjak nalazila i njegova djevojka, američka glumica Eva Longoria, policija je zaustavila i oglobila dok su se vozili jednom od glavnih prometnica u San Antoniju jer je košarkaš ometao normalno odvijanje prometa te je policajcima odbio pokazati svoju vozačku dozvolu.

Šef policije u San Antoniju novinarima je kazao kako je Parker opravdano zaustavljen jer je ometao normalno odvijanje prometa u jednoj od najprometnijih ulica San Antonija.

Osim toga, Parker i njegova djevojka Longoria, zvijezda ABC-jeve serije "Kućanice", verbalno su vrijeđali policajca, aludirajući na njegovo meksičko podrijetlo.

Njezina je glasnogovornica demantirala policajčevu izjavu, kazavši kako je "riječ o kleveti, da je policijsko izvješće netočno i lažno" te da Longoria "nije imala nikakvih komentara na rasnoj osnovi s obzirom da je i sama podrijetlom Meksikanka."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙